Forum www.opiniepisaniepracdyplomowych.fora.pl Strona Główna www.opiniepisaniepracdyplomowych.fora.pl
Forum pisanie prac dyplomowych: prace licencjackie, prace magisterskie, prace inżynierskie
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Polecam komunikatywną osobę aleksandra.sklodowska@wp.pl

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.opiniepisaniepracdyplomowych.fora.pl Strona Główna -> DYSKUSJE O WSZYSTKIM
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kubacki24




Dołączył: 09 Paź 2014
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Czw 19:40, 09 Paź 2014    Temat postu: Polecam komunikatywną osobę aleksandra.sklodowska@wp.pl

W sumie [link widoczny dla zalogowanych] napisała mi tylko dwie prace zaliczeniowe, ale jestem bardzo zadowolony. Okazała się bardzo rzeczową osobą. Ukończyła pedagogikę i coś jeszcze, już nie pamiętam.
Jeszcze raz polecam.


Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez kubacki24 dnia Nie 11:53, 15 Mar 2015, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jeroczka




Dołączył: 14 Paź 2014
Posty: 3
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Wto 9:28, 14 Paź 2014    Temat postu: mi osobiście nie pisała,ale słyszałam

mi osobiście nie pisała pracy, w sumie napisałam sama - ale wiem, że moja koleżanka dzięki niej obroniła się - bardzo ją zachwalała

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
marina823




Dołączył: 22 Paź 2014
Posty: 2
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Śro 22:41, 22 Paź 2014    Temat postu: wspólpracowałam

Witajcie w ten chłodny wieczór

Współpracowałam z nią napisała mi pracę z pedagogiki. Napisała pracę o literaturę nową jak i starą. Jak zwróciłam uwagę, że promotor marudzi - wszystko zaktualizowała. Oprócz tego nie było problemu. Pisze z pedagogiki, ale mojemu chłopakowi napisała też prezentację z finansów. Exclamation


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
waszczukk




Dołączył: 01 Lis 2014
Posty: 1
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Sob 17:01, 01 Lis 2014    Temat postu: mi akurat

mi akurat pomogła przy pracy zaliczeniowej z finansów i bankowości, współpraca ok, tylko czasami jest za bardzo wnikliwa w to co pisze

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
baksiuk




Dołączył: 13 Gru 2014
Posty: 2
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Sob 10:26, 13 Gru 2014    Temat postu: mogę też ją polecić

Z początku sama nie wiedziała czy przyjąć zlecenie, chyba czekała na decyzję innych w kolejce, ale w sumie zaczęliśmy współpracę. Napisała mi pracę z zakresu odnawialnych źródeł energii, nie mam zastrzeżeń.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
aga.szymczak




Dołączył: 13 Lis 2015
Posty: 3
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pią 21:13, 13 Lis 2015    Temat postu: Potwierdzam

Ja osobiście, również jestem zadowolona. Współpracowałam z tą panią kilka miesięcy, najważniejsze że praca jest już zatwierdzona na uczelni. Życzę wszystkim sprawnego napisania pracy i oczywiście obrony.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
olkaa




Dołączył: 26 Paź 2018
Posty: 1
Przeczytał: 2 tematy

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pią 8:47, 26 Paź 2018    Temat postu:

Siemka

Napisała mi pracę na temat zwiazany z finansami. Kobieta ta pomogła mi w momencie, gdy byłam naprawdę w trudnej sytuacji. Fakt jest że za napisanie pracy w expresie wzieła o 100 zł więcej, ale praca przeszła na uczelni i system OSA.


Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez olkaa dnia Pią 8:48, 26 Paź 2018, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.opiniepisaniepracdyplomowych.fora.pl Strona Główna -> DYSKUSJE O WSZYSTKIM Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin