Forum www.opiniepisaniepracdyplomowych.fora.pl Strona Główna www.opiniepisaniepracdyplomowych.fora.pl
Forum pisanie prac dyplomowych: prace licencjackie, prace magisterskie, prace inżynierskie
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

RZETELNA osoba z polecenia marianna1977@interia.pl

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.opiniepisaniepracdyplomowych.fora.pl Strona Główna -> DYSKUSJE O WSZYSTKIM
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pawel_sawicki




Dołączył: 04 Paź 2014
Posty: 2
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Sob 16:20, 04 Paź 2014    Temat postu: RZETELNA osoba z polecenia marianna1977@interia.pl

Zdobyłem namiary do tej Pani od kolegi ze studiów (podobno namiary krążą na kilku uczelniach). Nie tylko poprawiła mi już napisaną część pracy, ale również dość sprawnie i szybko dopisała trzy pozostałe rozdziały. Jest pracownikiem naukowym, widać, że zna się na tym co robi. Obroniłem pracę bez plagiatu.
Piszę na tym forum, ponieważ wiem jak trudno znaleźć kogoś uczciwego. On sama przypominała mi, że mam jeszcze u niej kilka opłaconych stron i wywiązała się z tego.
Polecam [link widoczny dla zalogowanych] !!
paweł


Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez pawel_sawicki dnia Pon 9:00, 27 Paź 2014, w całości zmieniany 5 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
czelad




Dołączył: 08 Paź 2014
Posty: 2
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Śro 11:59, 08 Paź 2014    Temat postu:

napisz mi proszę więcej informacji na prv chodzi mi o tą marianna1977 - masz do niej numer ?

Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez czelad dnia Sob 16:11, 18 Paź 2014, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
szymon.uw1




Dołączył: 11 Paź 2014
Posty: 5
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: od kolegi

PostWysłany: Sob 8:59, 11 Paź 2014    Temat postu: ja też w tamtym roku korzystałem z usług tej Pani

Hejka

W tamtym roku [link widoczny dla zalogowanych] napisała mi pracę licencjacką. Pracę obroniłem bez problemu, kobita spoko, tylko wymaga stałego kontaktu ze studentem. To nie jest tak, że zlecasz i masz problem z głowy, ona chce żeby prace konsultować z promotorem i na bieżąco przesyłać jej jego wytyczne. Może w sumie tak powinno być, tylko ja myślałem, że ona napisze, a ja zaniosę i kropka. Jeśli ktoś chce napisać dobrą pracę polecam, jeśli ktoś chce łatwo napisać zlecasz/ dostajesz - to pewnie na to się nie zgodzi.


Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez szymon.uw1 dnia Sob 16:12, 18 Paź 2014, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wolczaka




Dołączył: 12 Paź 2014
Posty: 2
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Nie 15:27, 12 Paź 2014    Temat postu: ..

chyba pisanie pracy polega na tym, że piszesz i dajesz promotorowi do sprawdzenia. Ja jak pisałam prace miałam ciągle ustalone spotkania z promotorem i niestety ciągle miał jakieś sugestie..właśnie tak wgląda pisanie. Gdybyś pisał sam pewnie byś o tym wiedział

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
olek.chinsz




Dołączył: 27 Paź 2014
Posty: 2
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 12:24, 27 Paź 2014    Temat postu: ja też współpracowałem

Hejka

Też współpracowałem z [link widoczny dla zalogowanych]. Nie dostałem namiaru na uczelni, tylko znalazłem jakieś ogłoszenie. Napisała mi moją pracę magisterską, współpracowaliśmy około 4 miesięcy. Praca przeszła przez uczelnię, ze współpracą nie było problemów, dość szybko odpisuje na wiadomości i widać, że ma doświadczenie. Raczej nie było problemów - tylko spóźniła się raz o dzień z przesłaniem rozdziału - pisała, że była chora. Generalnie mogę ją polecić.

Olek


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jaselka870




Dołączył: 04 Sty 2015
Posty: 2
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Nie 11:05, 04 Sty 2015    Temat postu: jest spoko

Zasugerowałam się powyższymi wpisami, w pażdzierniku zleciłam tej Pani napisanie pracy mgr z dziedziny ekonomii. W grudniu napisała pracę (niestety zajęło jej to około 1,5 miesiąca - mówi, że 100 stron nie można napisać w 2 tygodnie). Praca jednak nie wymagała zbyt dużo poprawek i dostałam informację, że przeszła plagiat. Można tą Panią polecać.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
smek




Dołączył: 08 Kwi 2015
Posty: 2
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Śro 11:56, 08 Kwi 2015    Temat postu:

Ja współpracowałem z tą Panią od września, napisałam mi pracę związaną ze spedycją. Nawet ciekawie wyszła i przeszła przez plagiat na uczelni. Co do minusów, to może to że jest bardzo drobiazgowa, musi wiedzieć wszystko to co mówi promotor...bo podobno tylko wtedy można obrać odpowiedni kierunek pisania. A jak wiadomo studentom nie chce się chodzić na seminaria Smile)

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
olgaszsz




Dołączył: 25 Cze 2015
Posty: 1
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Czw 8:56, 25 Cze 2015    Temat postu: ok

Praca zaakceptowana na uczelni - widać że ma doświadczenie, wie co i jak. Tylko strasznie dużo zadaje pytań: jakie kierunek pracy chce obrać promotor? jakie były ustalenia na seminariach ? itd może chciała mieć pewność że praca idzie w dobrym kierunku, nie wiem. Praca jednak prawie bez poprawek i przeszła ten system plagiatowy.
Magda


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
QRUSAIDER




Dołączył: 05 Sie 2015
Posty: 2
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Piła

PostWysłany: Śro 9:16, 05 Sie 2015    Temat postu:

nie będę zachwalał, po prostu w mojej sytuacji było ok

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wiera.wieraa




Dołączył: 08 Paź 2016
Posty: 2
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Sob 17:56, 08 Paź 2016    Temat postu:

tak pisze prace, mi napisała z zakresu analizy finansowej. W pracy były drobne poprawki ze strony promotora, ale się dogadałyśmy i dopisała to co chciał mój mentor.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.opiniepisaniepracdyplomowych.fora.pl Strona Główna -> DYSKUSJE O WSZYSTKIM Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin